News Flash:

Sangria cu lichior brazilian

29 Iulie 2013
1518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

45 ml lichior brazilian sau rom
120 ml vin rosu
2 felii de portocala
1 lingurita zahar brun

Mod de preparare:

Zdrobeste feliile de portocale intr-un shaker de cocktail-uri. Adauga apoi lichiorul, zaharul si vinul, dar si cateva bucati de gheata. Amesteca viguros ingredientele in shaker si toarna sangria obtinuta intr-un pahar.
Sangria braziliana se serveste cu bucati de portocale deasupra si multa gheata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior brazilian vin rosu zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1633 viz    0 com
1243 viz    0 com
2143 viz    0 com
1244 viz    0 com
1757 viz    0 com
2481 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011552 (s)