News Flash:

Sangria

4 Aprilie 2011
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
sangria
Ingrediente: - 1 litru vin rosu (am folosit demisec) - 1 lingura rom (sau cateva linguri de coniac sau gin) - 3 portocale - 1 lamaie - 1 lime - 2-4 linguri zahar (dupa gust) - 1 baton scortisoara - alte fructe (caise, piersici am pus eu, dar se pot folosi capsuni, zmeura, mere, struguri, ananas etc) Preparare: 1. Daca citricele nu sunt bio puneti-le intr-o oala cu apa fierbinte pentru 10 minute. Apoi le spalati cu ceva aspru sub jet de apa calda. 2. Amestecati vinul cu zaharul, romul (sau coniacul) si sucul de la 2 portocale. Adaugati restul de fructe taiate felii si batonul de scortisoara. 3. Lasati minim 4 ore la frigider si serviti rece. Consumati pana a doua zi, altfel devine amarui de la coaja citricelor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail demisec praz gin zahar pudra coniac portocale struguri lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
1085 viz    0 com
1130 viz    0 com
1231 viz    0 com
1630 viz    0 com
1293 viz    0 com
1534 viz    0 com
1527 viz    0 com
1435 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010694 (s)