News Flash:

Sange de Cazac

10 August 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Sange de Cazac
Ingrediente: 1/8 l cafea tare 1/8 l vin rosu 8 cl votca 5 lingurite de zahar Mod de preparare: Toate ingredientele se incalzesc intr-un vas pana aproape de punctul de fierbere, dar sa nu fiarba. Se serveste fierbinte, in cesti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cristal bucataria internationala praz rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1065 viz    0 com
1179 viz    0 com
1012 viz    0 com
1210 viz    0 com
956 viz    0 com
1078 viz    0 com
958 viz    0 com
898 viz    0 com
963 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018500 (s)