News Flash:

Sange de Cazac

10 August 2011
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Sange de Cazac
Ingrediente: 1/8 l cafea tare 1/8 l vin rosu 8 cl votca 5 lingurite de zahar Mod de preparare: Toate ingredientele se incalzesc intr-un vas pana aproape de punctul de fierbere, dar sa nu fiarba. Se serveste fierbinte, in cesti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cristal bucataria internationala praz rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
1149 viz    0 com
992 viz    0 com
1166 viz    0 com
936 viz    0 com
1053 viz    0 com
935 viz    0 com
865 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013386 (s)