News Flash:

Sandvis la cuptor cu branza si sos

11 Februarie 2015
2169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 chifle mai mici
450 gr sunca feliata
230 gr branza elvetiana, feliata fin
3 linguri sos Worcestershire
2 linguri mustar
2 linguri zahar brun
putina ceapa pudra
cca 40 gr unt nesarat si topit
1 conserva ananas feliat

Mod de preparare:

Injumatateste fiecare chifla si pune o parte din ele intr-o tava gresata sau tapetata cu hartie de copt. Pune pe fiecare cate o felie de sunca, una de branza si cate o bucatica de ananas. Acopera cu restul chiflelor.
Mixeaza untul cu sosul Worcestershire, mustarul, zaharul brun si ceapa pudra. Toarna sosul obtinut peste sandvisuri, acopera cu folie si da la rece cel putin 4 ore sau chiar peste noapte.
A doua zi incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Coace sandvisurile timp de 15 minute, neacoperite, sau pana cand branza s-a topit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sandvisuri sandvis cuptor retete usoare retete simple marinate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015635 (s)