News Flash:

Sandvis italian in straturi

2 Februarie 2015
17598 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 felii de sunca de curcan
12 felii de bacon
8-12 felii de salam (optional)
8 felii de branza elvetiana (sau de care preferati)
4 oua batute
1 borcan mic de ardei gras copt (scurs)
2 foi de aluat (facute din: faina, unt, lapte, drojdie uscata, sare)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Intinde o foaie de aluat intr-o tava gresata. Pune sunca de curcan, baconul, salamul, branza si ardeiul gras. Adauga 2 oua batute, apoi pune a doua foaie de aluat, toarna restul de oua, acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptor. Dupa 20 de minute indeparteaza folia si mai tine tava in cuptor inca 20-22 de minute.
Inainte de servire, lasa la racit vreo 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sandvis sandvis italian retete internationale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019026 (s)