News Flash:

Sandvis din vinete - FOTO

6 Ianuarie 2012
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis din vinete
Ingrediente:

3 vinete mici (200 g)
150 g carne de pui tocata
1/2 ou
1 lingura amidon
sare
faina
ulei

Pentru sos:

150 ml supa
2 linguri zahar
2 linguri vin alb
2 linguri sos de soia

frunze de ceapa verde tocata
gimbir ras

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele de la sos (1) si se pun pe foc sa dea intr-un clocot. Se-nchide focul.
Vinetelor li se taie codita apoi se taie rondele (2) care se pun in apa (3).
Carnea tocata se amesteca bine cu oul, amidonul si sarea (4).
Vinetele se sterg bine de apa, se dau prin faina. Pe fiecare rondea se pune cam o lingurita din amestecul de carne si se acopera cu alta rondea de vanata (5).
Se infierbanta uleiul, pe foc potrivit, si se prajesc "sandwich-urile" rezultate pana se rumenesc (6).
Se scot pe un gratar sa se scurga bine de ulei (7).
Se servesc cu sosul fierbinte, ceapa verde si ghimbirul: se pun in sos ceapa si ghimbirul, se amesteca. Fiecare sandwich se inmoaie in sos.
Sandvisul de vinete a fost gatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Sandvis_din_vinete1
vinete amidon sare faina ulei supa zahar vin alb gimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5642 viz    0 com
2139 viz    0 com
10464 viz    0 com
2284 viz    0 com
2252 viz    0 com
4452 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019102 (s)