News Flash:

Sandvis de vinete cu masline si paprika

31 Iulie 2013
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 chifle sau focaccia taiate pe jumatate
100g feta faramitata
2 linguri capere
60g masline verzi fara samburi feliate
100g cubulete sfecla rosie in otet
4 cepe verzi tocate
2 linguri otet de vin rosu
100g maioneza
1 catel usturoi ras
piper
sare
60ml ulei de masline
1/4 lingurita paprika
1 vanata mare feliata pe grosime
busuio
patrunjel
menta tocata

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C si coace feliile de vinete unse cu ulei pe ambele parti si condimentate cu paprika, sare si piper. Lasa-le sa stea la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se inmoaie.
Amesteca maioneza cu usturoiul si otetul intr-un bol. Intr-un alt bol amesteca sfecla, verdeturile, ceapa verde si caperele cu o lingura de ulei de masline.
Unge cu maioneza cu usturoi fiecare jumatate de chifla(sau focaccia). Construieste sandvisuri adaugand felii de vanata coapta, amestecul cu sfecla rosie, bucatele de feta. Acopera cu jumatatea de chifla ramasa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

focaccia maioneza paprika menta tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2229 viz    0 com
7752 viz    0 com
1310 viz    0 com
1651 viz    0 com
2029 viz    0 com
1796 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017193 (s)