News Flash:

Sandvis de omleta cu carne

5 Mai 2011
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis de omleta cu carne1
Ingrediente: 400 g carne (oaie + porc) 8 oua 50 ml lapte 2 rosii 50 g unt 1 lingurita busuioc sare piper Mod de preparare: Carnea taiata potrivit se rumeneste in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc. Rosiile se oparesc cateva minute, se sareaza si se curata de pielite. Se toaca marunt si apoi se zdrobesc, pana se obtine un piure gros. Se pune piureul la fiert, se adauga untul si se amesteca in continuu. Se bat ouale, se adauga laptele si se prajeste omleta intr-o tigaie cu unt. Cand e gata, se scoate din tigaie si se lasa putin sa se racoreasca, apoi se acopera cu piureul de rosii. Se taie in doua bucati ca sa se poata face un sandvis. Pe o bucata unsa cu piure de rosii se asaza carnea rumenita si apoi deasupra se pune si cealalta bucata de omleta. Se pudreaza cu busuioc si cu piper si se mai da la cuptor 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scrumbie bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
1089 viz    0 com
1494 viz    0 com
1033 viz    0 com
1181 viz    0 com
2483 viz    0 com
6190 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019594 (s)