News Flash:

Sandvis cu vinete la gratar

25 Iunie 2012
2399 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rondele de vinete
branza de capra
rondele de rosii
frunze proaspete de busuioc
ulei de masline presat la rece


Mod de preparare:


Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punand o felie de vanata, branza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuand in felul aceste in functie de cate straturi doresti sa aiba sandvisul.
La final presara peste sandvis putin ulei de masline.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3476 viz    0 com
3179 viz    0 com
3759 viz    0 com
2660 viz    0 com
5203 viz    0 com
5563 viz    0 com
1641 viz    0 com
2403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019546 (s)