News Flash:

Sandvis cu topping de ciocolata

18 Ianuarie 2013
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 felii de paine
2 oua
2 linguri de lapte
80 g topping de ciocolata
1 lingurita esenta de vanilie
30 g unt
inghetata de vanilie
zahar pudra

Mod de preparare:


Iintr-un bol se bat ouale cu lapte si vanilie. Ungem 4 felii de paine cu topping de ciocolata si le unim cu celelalte 4. Incingem untul in tigaie la foc mediu. Inmuiem sendvisurile in amestecul cu oua si le punem la prajit in unt cate 3 minute pe fiecare parte. Asezam sendvisurile in farfurioare, presaram zahar pudra pe deasupra si servim cu inghetata de vanilie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua lapte unt zahar pudra bol tigaie foc mediu farfurioare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032622 (s)