News Flash:

Sandvis cu tone si capere

6 Martie 2013
1724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

fenicul tocat marunt
2 linguri capere
busuioc proaspat tocat
2 linguri suc proaspat de lamaie
ceapa rosie taiata
2 cutii de ton intreg
8 felii de paine prajita
1 borcan ardei rosu tocat
2 linguri de ulei de masline extravirgin
1/4 lingurita piper negru

Mod de preparare:


Se amesteca intr-un bol ceapa rosie, feniculul, caperele, sucul de lamaie, uleiul de masline, piperul, tonul si ardeiul gras. Se pune continutul pe cate o felie de paine si se adauga alta deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capere ton intreg paine prajita piper negru bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017334 (s)