News Flash:

Sandvis cu telemea si sunca

2 Iulie 2013
2217 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
50 gr cascaval ras
50 gr telemea de vaca rasa
1 plic de drojdie
50 ml lapte
1 lingurita sare
faina cat cuprinde
cateva masline (pt. a forma ochii si nasucurile)
cateva felii sunca presata

Mod de preparare:

Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti. Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile se aplatizeaza putin, iar la capete se taie putin oblic (dar nu de tot), pt. a forma urechiusele (vedeti colajul atasat). Ochii si nasucul se realizeaza cu rondele de masline. Catelusii se dau la cuptor pana trec testul scobitorii. Dupa racirea completa se pot felia putin, ca si cum ar avea gura deschisa, iar in gura introducem o felie de sunca presata. In acest mod, arata mult mai vesel, ca si cum catelusul ar duce in gura sunca. Dupa preferinte, se pot adauga, sau elimina ingredientele din sandvis.

Sandvis recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval ras lapte sunca presata aluat elastic sandvis sandvis
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1354 viz    0 com
2252 viz    0 com
1678 viz    0 com
2686 viz    0 com
1630 viz    0 com
2187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013095 (s)