News Flash:

Sandvis cu sunca si parmezan

7 Octombrie 2011
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu sunca si parmezan
Ingrediente: aluat de paine 125 g sunca de pui 150 g salam de Sibiu 125 cascaval afumat feliat 100 g parmezan 2 galbenusuri sare cu usturoi Mod de preparare: Aluatul se intinde intr-o foaie dreptunghiulara. Se presara sarea aromata si se pun salamul, sunca, cascavalul si parmezanul. Se ruleaza si se asaza intr-o forma de chec. Se lasa sa creasca 30 de minute, se unge cu galbenus batut si se da la cuptor timp de 35-40 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala gogosar murat sarmale malai grisat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1237 viz    0 com
1157 viz    0 com
1146 viz    0 com
11804 viz    0 com
2470 viz    0 com
3923 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019753 (s)