News Flash:

Sandvis cu sunca si emmentaler

14 Septembrie 2011
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu sunca si emmentaler
Ingrediente: 2 felii groase emmentaler 2 mini baghete albe 4 felii subtiri sunca de curcan 1 rosie coapta cepe mici murate 2 frunze salata verde unt Mod de preparare: Baghetele se taie in doua pe lungime si se ung cu unt. Pe doua dintre jumatati se asaza felii de sunca, emmentaler, felii de rosii, salata verde si cepe murate. Se acopera cu celelalte jumatati si se servesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala bagheta alba ceapa murata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018046 (s)