News Flash:

Sandvis cu sunca si crema de branza

10 Aprilie 2013
2079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 chifla
1/2 fir de ceapa verde
1 felie sunca presata
crema de branza cu smantana de la Delaco
1 lingurita peltea de ardei iute (sau ketchup picant)
cateva fire patrunjel verde

Mod de preparare:

Chifla am taiat-o pe jumatate si am uns fiecare bucata cu crema de branza. Pe una dintre bucati am pus rondele de ceapa verde, iar pe cealalta patrunjel tocat marunt. Peste ceapa verde am pus felia de sunca presata taiata in doua. Am intins si pasta de ardei iute si am ansamblat sandvisul.

Sandvis recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde sunca presata patrunjel verde sandvis
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020115 (s)