News Flash:

Sandvis cu sunca si anghinare

3 Ianuarie 2014
1810 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g sunca de porc feliata subtire
4 chifle
1/8 lingurita chimion
1/8 lingurita oregano
1 lingura patrunjel tocat
1 catel usturoi zdrobit
1 ceapa feliata subtire
120g masline fara samburi feliate
200g ardei gras copt feliat subtire
200g anghinare marinata (din conserva)
220g cheddar feliat
4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Scurge anghinarea pastrand lichidul. Amesteca anghinarea cu ardeii, maslinele, ceapa, usturoiul, patrunjelul, oregano, chimionul si lichidul. Acopera si lasa la frigider intre 2 si 24 de ore. Umple chiflele cu legumele marinate, felii se sunca si branza.

Unge o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si incinge-o pe foc mediu. Pune doua dintre sandvisuri, acopera cu folie de aluminiu si aseaza deasupra o oala grea. Gateste sandvisurile 8-10 minute, intorcandu-le o data. Repeta operatiunea cu restul de sandvisuri.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1295 viz    0 com
1528 viz    0 com
2177 viz    0 com
1423 viz    0 com
1225 viz    0 com
1514 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013814 (s)