News Flash:

Sandvis cu sfecla rosie

20 Septembrie 2013
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 chifle sau focaccia taiate pe jumatate
100 g feta faramitata
2 linguri capere
60 g masline verzi fara samburi feliate
100 g cubulete sfecla rosie in otet
4 cepe verzi tocate
2 linguri otet de vin rosu
100 g maioneza
1 catel usturoi ras
piper
sare
60 ml ulei de masline
1/4 lingurita paprika
1 vanata mare feliata pe grosime
busuioc
patrunjel
menta

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C si coace feliile de vinete unse cu ulei pe ambele parti si condimentate cu paprika, sare si piper. Lasa-le sa stea la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se inmoaie. Amesteca maioneza cu usturoiul si otetul intr-un bol. Intr-un alt bol amesteca sfecla, verdeturile, ceapa verde si caperele cu o lingura de ulei de masline.

Unge cu maioneza cu usturoi fiecare jumatate de chifla (sau focaccia). Construieste sandviciuri adaugand felii de vanata coapta, amestecul cu sfecla rosie, bucatele de feta. Acopera cu jumatatea de chifla ramasa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017502 (s)