News Flash:

Sandvis cu peste si maioneza

19 Februarie 2014
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

45 g firimituri de paine uscata
1/2 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita piper cayenne
1/2 lingurita de patrunjel uscat
4 fileuri de cod (180 g fiecare)
4 chifle din cereale integrale
65 g iaurt integral
100 g maioneza light
2 lingurite suc de lamaie
2 lingurite de castraveti murati, tocati marunt
4 frunze de salata verde
4 felii de rosii
4 felii de ceapa dulce

Mod de preparare:

Freaca fileurile cu amestec de firimituri de paine, usturoi, piper si patrunjel. Pune-le pe gratar, cateva minute, pe fiecare parte, apoi incalzeste si chiflele taiate jumatati. Intr-un bol mic, amesteca iaurtul, maioneza, sucul de lamaie, castravetii, ceapa si unge cu acest dressing 4 jumatati de chifle. Adauga codul, frunzele de salata, rosiile si ceapa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sandvis peste retete sandvisuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015843 (s)