News Flash:

Sandvis cu pasta de branza

14 Iulie 2011
1987 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu pasta de branza
Ingrediente: 12 felii de franzela 100 g unt 300 g branza sau branza de vaci Mod de preparare: Daca branza telemea este prea sarata, se poate desara tinandu-se o ora in lapte dulce, apoi se scurge si se trece prin sita sau se sfarama cu o furculita. Separat, intr-un castron, se freaca untul pana ce devine spumos, apoi se adauga treptat branza. Daca pasta este prea groasa, se pot adauga 1-2 linguri de smantana. Pe fiecare felie de paine se intinde un strat de pasta, dupa care se pun doua cate doua cu partile unse spre interior si se strang usor. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://huggingthecoast.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

934 viz    0 com
1384 viz    0 com
1624 viz    0 com
1086 viz    0 com
1298 viz    0 com
1134 viz    0 com
2321 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018926 (s)