News Flash:

Sandvis cu parmezan, vinete si branza

6 Februarie 2015
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 gr frunze de busuioc
1 lingura seminte de pin coapte
2 catei de usturoi tocati
50 gr parmezan dat pe razatoare
50 ml ulei de masline extravirgin
o paine bagheta
200 gr branza feta feliata
80 gr rosii semi-deshidratate
80 gr vinete facute pe gratare
80 gr ardei gras copt pe gratar

Mod de preparare:

Marunteste, cu un robot de bucatarie, busuiocul, usturoiul, parmezanul si semintele de pin. Treptat adauga uleiul, potriveste de piper si sare si omogenizeaza. Pune acpoi compozitia intr-un bol, acoper-o cu folie si bag-o in frigider.

Taie bagheta in doua, pe lungime, dar nu de tot. Deschide pe un buzunar, umple-o cu compozitia pregatita, adauga feta, rosii, vinetele si ardeiul gras, apoi leag-o cu 2-3 bucati de ata alimentara si bag-o in frigider. Inainte de servire o poti taia rondele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sandvisuri retete usoare culinar paine umpluta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015963 (s)