News Flash:

Sandvis cu ou si mozzarella pane

12 Octombrie 2011
1872 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu ou si mozzarella pane
Ingrediente: ½ bagheta 2 felii de mozzarella de 2 cm grosime 1 ou 1 cescuta de pesmet 1 rosie frunze de busuioc ulei de masline Mod de preparare: Mozzarella se trece prin ouale batute, apoi prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in ulei de masline. Se taie bagheta in doua, pe lung, se scoate miezul si se pune mozzarella pane, se adauga felii de rosii taiate rondele si frunze de busuioc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala lamai parjoale pesmet gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4091 viz    0 com
926 viz    0 com
1567 viz    0 com
1271 viz    0 com
2400 viz    0 com
1049 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014629 (s)