News Flash:

Sandvis cu ou si mozzarella pane

12 Octombrie 2011
1705 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu ou si mozzarella pane
Ingrediente: ½ bagheta 2 felii de mozzarella de 2 cm grosime 1 ou 1 cescuta de pesmet 1 rosie frunze de busuioc ulei de masline Mod de preparare: Mozzarella se trece prin ouale batute, apoi prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in ulei de masline. Se taie bagheta in doua, pe lung, se scoate miezul si se pune mozzarella pane, se adauga felii de rosii taiate rondele si frunze de busuioc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive bucataria internationala lamai parjoale pesmet gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3725 viz    0 com
814 viz    0 com
1447 viz    0 com
1126 viz    0 com
2111 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019875 (s)