News Flash:

Sandvis cu friptura si crema de branza

5 Octombrie 2011
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu friptura si crema de branza
Ingrediente: 6 mini baghete albe 500 g friptura de vita feliata 250 crema de branza 1 ceapa mare 2 linguri unt Mod de preparare: Baghetele se taie in doua si se ung cu unt si crema de branza. Se dau 5 minute la cuptor sa se incalzeasca. Ceapa se toaca si se caleste in unt. Se adauga feliile de vita si se mai lasa sa se incalzeasca. Se pune amestecul in baghete si se servesc sandvisurile imediat alaturi de salate de legume proaspete. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet diluat supa ceapa unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3986 viz    0 com
6927 viz    0 com
1209 viz    0 com
2412 viz    0 com
1957 viz    0 com
1443 viz    0 com
2494 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020290 (s)