News Flash:

Sandvis cu creveti si branza topita

22 Martie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 creveti decorticati
4 felii de paine de secara
8 felii de branza topita Brie
60 ml maioneza light
18 ml suc de portocale
coaja rasa de portocala
arpagic
marar proaspat
piper
sare

Mod de preparare:

Prajeste usor feliile de paine de secara si pe o parte si pe cealalta, apoi fierbe putin crevetii, aproximativ 10 minute. Stoarce bine crevetii de apa, apoi, separat amesteca intr-un castron maioneza, arpagicul tocat, mararul tocat, coaja de portocala si sucul de portocala. La final, adauga crevetii si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Pe fiecare felie de paine prajita pune 2-3 creveti si 2 felii de branza topita Brie. Pune-le apoi la cuptorul cu microunde 2-3 minute, pana cand se topeste putin branza topita.
Sandvisurile cu creveti si branza topita Brie se servesc calde, cu cateva felii de lamaie si salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti decorticati maioneza light arpagic marar proaspat piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1649 viz    0 com
1591 viz    0 com
1839 viz    0 com
1453 viz    0 com
2021 viz    1 com
3124 viz    0 com
1216 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015266 (s)