News Flash:

Sandvis cu carnati chorizo si rucola

12 Iunie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 carnati chorizo medii
400 g naut din conserva
o mana rucola
coaja si sucul de la 1/2 lamaie
ulei de masline
4 rosii curatate de seminte si tocate
4 chifle
1 ardei iute (chili) curatat si tocat marunt

Mod de preparare:

Amesteca rosiile tocate cu ardeiul iute tocat, putin ulei si un praf de sare. Incinge o tigaie pe foc mediu si incalzeste in ea nautul. Apoi, condimenteaza cu sare, piper, coaja si sucul de lamaie si putin ulei de masline. Paseaza-l cu un blender pana obtii o pasta fina. Adauga in nautul pasat amestecul de rosii si ardei iute.
Feliaza chorizo pe diagonala in bucati groase de 5mm. Prajeste-l pe un grill timp de 3-5 minute. Taie chiflele in jumatate si unge-le cu pasta de naut. Adauga felii rumenite de chorizo si frunze de rucola.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jamie oliver sandvis chorizo retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012826 (s)