News Flash:

Sandvis cu branza si vinete coapte

6 Ianuarie 2014
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata mare
2 rosii coapte
1 lingurita sare
ulei de masline extravirgin
4 linguri pesto clasic de busuioc
100 g branza tartinabila de capra
8 felii de paine taraneasca

Mod de preparare:

Vanata se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa o ora in strecuratoare. Se trece sub jet de apa rece, se usuca cu servete de bucatarie, se unge cu ulei si se pune intr-o tava la copt pana e gata. Feliile de paine se prajesc putin si se ung cu pesto. Se pune apoi o felie de vanata coapta, felii de rosii crude si branza de capra sfaramata. Se servesc sandvisurile imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1818 viz    0 com
1303 viz    0 com
1556 viz    0 com
2187 viz    0 com
1437 viz    0 com
1234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019104 (s)