News Flash:

Sandvis cu branza si vinete

11 Octombrie 2011
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandvis cu branza si vinete
Ingrediente: 1 vanata mare 2 rosii coapte 8 felii de paine taraneasca 100 g branza tartinabila de capra 4 linguri pesto clasic de busuioc ulei de masline extravirgin ½ lingurita sare Mod de preparare: Vanata se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa o ora in strecuratoare. Se trece sub jet de apa rece, se usuca cu servete de bucatarie, se unge cu ulei si se pune intr-o tava la copt pana e gata. Feliile de paine se prajesc putin si se ung cu pesto. Se pune apoi o felie de vanata coapta, felii de rosii crude si branza de capra sfaramata. Sandvisurile se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie uscata bucataria internationala retete vegetariene rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2100 viz    0 com
1444 viz    0 com
2667 viz    0 com
1289 viz    0 com
1276 viz    0 com
1179 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019204 (s)