News Flash:

Sanda Marin iti arata o reteta de casa tare buna - Crenvursti inveliti in cascaval si aluat

2 August 2017
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Legendara Sanda Marin va propune pentru astazi o reteta de crenvursti inveliti in cascaval si aluat, un deliciu! Si, credeti-ne pe cuvant, va veti indragosti de gustul lor!

Ingrediente:


250 g faina
60 g unt
75 ml lapte
2 oua
20 ml apa
4 crenvursti
8 felii de cascaval
1 lingura oregano
1 lingurita sare

Citeste si Salata cu crenvursti si cartofi - Foarte usor de preparat

Mod de preparare:


1. Se amesteca faina, untul topit, laptele, sarea, 1 ou si apa intr-un bol. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o fasie subtire, cu ajutorul unui facalet. Se taie in fasii patrate de aproximativ 10×10 cm.
2. Se taie crenvustii in jumatate. Se inveleste fiecare bucata cu o felie de cascaval si, apoi, se invelesc intr-un patrat de aluat. Se intind bine marginile si se lipesc. Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara cu oregano.
3. Crenvurstii in aluat se coc in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade Celsius, timp de 15 minute.

preluat de pe a1

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sanda marin faina crenvursti cascaval oregano citeste si aluat celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 36 queries | Mysql time :0.018566 (s)