News Flash:

Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti, te invata cum sa pregatesti BANUTI OLTENESTI!

2 August 2017
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
Legendara Sanda Marin va propune pentru astazi o reteta extraordinara, una pe care nu aveti cum sa nu o reluati, dupa ce ati incercat-o o dati: BANUTI OLTENESTI!

Ingrediente (4 portii):

2 ardei iuti
2 cepe
6 oua
200 g telemea rasa
1 l lapte dulce
250 g malai
3 linguri unt
8 linguri ulei
1 legatura marar verde
sare
piper

Citeste si Placinta de post cu ciuperci, praz si cartofi

Mod de preparare:
 

Prepari o mamaliguta din lapte si malai. Speli mararul si il toci foarte fin. Cureti cepele, le speli si le toci, apoi le pui la calit in unt. Le lasi la calit pana capata o culoare aurie. Adaugi peste ceapa ouale batute, cat sa capete gust, dar sa nu se inchege prea tare. Dai imediat deoparte compozitia si torni totul peste mamaliguta, amestecand continuu. Adaugi branza rasa, piper, sare si amesteci.
 
La final, incorporezi mararul si ardeii iuti tocati fin. Mamaliguta astfel preparata o rastorni pe o tava si o lasi sa se raceasca foarte bine. Din mamaliguta decupezi cu un pahar banuti pe care ii prajesti in ulei incins, pe ambele parti. Cand sunt facuti, ii scoti pe o hartie absorbanta, sa-si lase surplusul de grasime.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sanda marin banuti oltenesti telemea rasa marar verde citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021856 (s)