News Flash:

Salveaza reteta de pasca fara aluat - Se coace in Joia Mare - Ce ingredient pun gospodinele ca sa iasa foarte buna

11 Aprilie 2017
796713 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

600 g branza de vaci grasa
100 g smantana
6 oua
300 g zahar
6 linguri faina
180 g unt, la temperatura camerei

Citeste si Toate gospodinele raman cu gura cascata cand vad ce usoara e reteta de pasca poloneza. O sa regreti ca nu ai preparat-o si tu pana acum

100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasa de la o lamaie mare
2 linguri esenta de vanilie
o lingura cacao, pentru decor – optional

Mod de preparare:

1. Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade Celsius
. Ouale se separa. Galbenusurile si zaharul se freaca bine cu untul si un praf de sare, folosind un mixer, pana se topeste zaharul. Se adauga branza, smantana, apoi faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine, pana se desfac cocoloasele.

Citeste si Cum se face cea mai buna pasca cu branza si stafide

2. Albusurile se bat spuma, separat. Cand s-au intarit suficient, se incorporeaza cu o spatula in amestecul cu galbenus. Se adauga vanilia, coaja de lamaie si se amesteca usor. La final se adauga stafidele.
3. Compozitia se toarna intr-o forma rotunda unsa cu putin unt. (Deasupra se presara cacao.) Se coace 45-50 de minute. Se serveste calda sau rece, dupa preferinta.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina stafide
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Xxx  | #3589
Cu mențiunea că poza n-are legătură cu reteta.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014581 (s)