News Flash:

Saleuri cu cascaval si bacon

13 Decembrie 2016
3872 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de branza Cheddar, rasa
25-30 de benzi de bacon
1 pachet de aluat foietaj
1 lingura de condimente
1 ou

Mod de preparare:

Foaia de aluat se pune pe o masa infainata, se condimenteaza, se unge cu ou batut si se presara cu cascaval. Se intinde un pic cu facaletul, apoi se taie fasii late de aproximativ 2 cm.
Fiecare fasie de aluat se inveleste cu bacon si se aranjeaza pe o tava tapetata cu folie de aluminiu.
Saleurile se coc in cuptor aproximativ 30 de minute.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

saleuri bacon saleuri cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021228 (s)