News Flash:

Salau la cuptor cu smantana

28 Octombrie 2011
3204 Vizualizari | 0 Comentarii
Salau la cuptor cu smantana
Ingrediente: 1 salau mai mare 500 g cartofi 3 oua 100 g unt 1 cutie ciuperci 100 g cascaval condimente speciale pentru peste 200 ml sos alb de usturoi 100 ml smantana Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala pestele, dupa care se  pune la fiert in apa cu putina sare 20-25 minute. Dupa ce s-a racit, se scot oasele si pielea, iar carnea se pune pe o farfurie. O forma de yena se unge cu sos de usturoi, se pun rondele de cartofi fierti, deasupra ciupercile scurse si calite intr-o lingura de unt, pe marginile vasului rondele de oua fierte, iar pe mijloc pestele condimentat. Se presara pe toata suprafata cascaval ras, bucatele de unt si smantana. Se da la cuptor timp de 30 minute. Se serveste cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala cartofi ciuperci smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2175 viz    0 com
1031 viz    0 com
4610 viz    0 com
3146 viz    0 com
3022 viz    0 com
2494 viz    0 com
2126 viz    0 com
3726 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013548 (s)