News Flash:

Salau cu cascaval la cuptor

16 Ianuarie 2012
1572 Vizualizari | 0 Comentarii
Salau cu cascaval la cuptor
Ingrediente:

6 bucati de salau decongelat, spalat si curatat
150 g cascaval ras
1 morcov
1 ceapa
1 lingura ulei
1 lingura otet
piper
sare

Mod de preparare:


Am calit ceapa si morcovul in tigaie, apoi am rasturnat legumele intr-o tava de jena, peste care am asezat bucatile de peste asezonate (cu sare si piper) si am pus si otetul. Toata "lucrarea" a stat in cuptor in jur de 15 minute, apoi am scos usor pestele (cu ajutorul a 2 palete) si le-am transferat in alta tava, peste peste am scurs sosul ramas de la legume si am pus si cascavalul. Am dat din nou la cuptor pt 5 min, atata cat cascavalul sa prinda o crusta si sa "inveleasca" salaul meu. Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie.
Salau cu cascaval la cuptor din imagini a fost pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salau_cu_cascaval_la_cuptor1.JPG
salau decongelat cascaval morcov ceapa ulei otet piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10661 viz    0 com
2147 viz    0 com
2722 viz    0 com
4545 viz    0 com
1951 viz    0 com
11445 viz    0 com
3652 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020636 (s)