News Flash:

Salau cu cascaval la cuptor

16 Ianuarie 2012
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Salau cu cascaval la cuptor
Ingrediente:

6 bucati de salau decongelat, spalat si curatat
150 g cascaval ras
1 morcov
1 ceapa
1 lingura ulei
1 lingura otet
piper
sare

Mod de preparare:


Am calit ceapa si morcovul in tigaie, apoi am rasturnat legumele intr-o tava de jena, peste care am asezat bucatile de peste asezonate (cu sare si piper) si am pus si otetul. Toata "lucrarea" a stat in cuptor in jur de 15 minute, apoi am scos usor pestele (cu ajutorul a 2 palete) si le-am transferat in alta tava, peste peste am scurs sosul ramas de la legume si am pus si cascavalul. Am dat din nou la cuptor pt 5 min, atata cat cascavalul sa prinda o crusta si sa "inveleasca" salaul meu. Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie.
Salau cu cascaval la cuptor din imagini a fost pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salau_cu_cascaval_la_cuptor1.JPG
salau decongelat cascaval morcov ceapa ulei otet piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10550 viz    0 com
2026 viz    0 com
2596 viz    0 com
4414 viz    0 com
1880 viz    0 com
10977 viz    0 com
3503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011680 (s)