News Flash:

Salau atlantic rasol

18 Ianuarie 2012
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Salau atlantic rasol
Ingrediente:

 6 bucati de peste
 cateva linguri de iaurt
 2 oua
vegeta
cativa catei de usturoi
150 ml ulei de floarea-soarelui
1 lamaie
2 linguri ulei de masline
dafin
piper
sare

Mod de preparare:

Am curatat bine pestele si l-am sarat. Apoi l-am fiert 5 min in apa cu sare, piper, vegeta, cativa catei de usturoi, 1 foaie de dafin si cele uleiul de masline. Dupa aceasta operatiune, am scos pestele si l-am lasat la scurs, timp in care am preparat o maioneza din cele 2 oua si uleiul de floarea-soarelui, am adaugat iaurt, l-am potrivit de sare si piper, iar la sfarsit am adaugat 2 catei de usturoi pisati.  Am asezat pestele racorit putin pe farfurie, am stropit cu putina zeama de lamaie, am adaugat sosul si putin patrunjel verde tocat pt decor, impreuna cu felii de lamaie.
Salau atlantic rasol pregatit de Adnia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salau_atlantic_rasol1.JPG
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022941 (s)