News Flash:

Salata Vinegreta

7 Decembrie 2011
2013 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Vinegreta
Ingrediente: 1 sfecla rosie mica 3-4 cartofi mari 100 g mazare 1 morcov 2 oua fierte tare 1 ceapa 1 castravecior murat 3 linguri ulei de masline extravirgin otet sare Mod de preparare: Mazarea, cartofii, sfecla si morcovii se fierb separat, dupa care se lasa sa se raceasca. Intr-un vas mai mare se pun morcovul, sfecla si cartofii taiati felii subtiri. Se adauga oul si castravetele taiate rondele si mazarea, iar apoi ceapa tocata julienne. La final se pregateste un dressing din otet, ulei si sare si se toarna peste salata. Dupa ce se amesteca bine, se lasa minim o ora inainte de a se servi. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate cartofi somon fasole rosie cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016812 (s)