News Flash:

Salata verde cu piept de pui

16 Iunie 2011
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata verde cu piept de pui
Ingrediente: 1 piept de pui feliat 1 salata verde telina 1/2 lamaie 2 lingurite de maioneza usturoi ulei de masline sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui se coace pe gratar, intorcandu-l de doua trei ori, sa fie patruns bine. Cand este gata, se sareaza, se pipereaza si se lasa la racit. Se spala bine salata verdese, se da la centrifuga pentru a o scurge bine de apa si se marunteste putin. Se curata cotorul de telina de filamente si se taie cubulete. Se foloseste partea centrala de la telina Cand pieptul de pui s-a racit, se taie fasiute. Maioneza se emulsioneaza cu ulei de masline suc de lamaie, praf de usturoi sare si piper si se amesteca cu carnea de pui. Se adauga telina salata verde, patrunjel verde, marar si se asezoneaza. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.sfaturilemamei.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline negre salate nuci pecan bolle telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

970 viz    0 com
901 viz    0 com
1295 viz    0 com
2255 viz    0 com
1490 viz    0 com
1137 viz    0 com
1222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014012 (s)