News Flash:

Salata turceasca - O reteta de-ti ploua in gura

6 Octombrie 2016
7449 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg gogosari
aproape 2 litri otet de vin
2.5 kg conopida
1 kg morcovi
1.5 kg radacina telina
2 linguri zahar
1 lingura sare

Mod de preparare:

1. Spala legumele si curata-le.
2. Desfa conopida in buchetele.
3. Gogosarii taie-i in fasii mai groase.
4. Pune fasiile de gogosari intr-un lighean, presara zaharul si sarea peste ei si lasa-i peste noapte asa.
5. Taie telina morcovul in rondele sau cubulete. Pune-le peste gogosari.
6. Adauga restul legumelor si amesteca.
7. Pune legumele in borcane sterilizate (scurge-le bine de zeama).
8. Amesteca zeama lasata de gogosari cu otetul de 9 grade.
9. Toarna in mod egal, in borcane, zeama si infileteaza capacele. Iti va ajunge zeama, intrucat de la gogosari vei obtine cam 2 litri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata legume salata turceasca salata iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020796 (s)