News Flash:

Salata spaniola cu rosii coapte si prosciutto

16 Ianuarie 2013
2698 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 rosii mici
100 g prosciutto
2 catei usturoi
1/2 lingurita paprika
2 lingurite ulei de masline
1 lingurita otet balsamic
patrunjel
2 linguri masline negre
sare
crutoane paine (optional)

Mod de preparare:

Taie rosiile pe jumatate, asezoneaza-le cu sare, paprika si usturoi maruntit, apoi da-le la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, circa 15 minute. Aseaza rosiile coapte pe un platou, taie feliile de prosciutto fasii, adauga maslinele, verdeata tocata si potriveste salata de gust, adaugand sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Serveste salata cu crutoane de paine alaturi.

Salata cu rosii coapte si prosciutto este o salata satioasa, foarte aromata, ale carei origini i-au fost atribuite bucatariei spaniole.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii prosciutto catei usturoi paprika otet balsamic patrunjel sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011581 (s)