News Flash:

Salata Shuba - Deliciu cu morcovi si maioneza

4 Aprilie 2019
524 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (2 portii):

  • 250 g morcovi grosi
  • 2 oua (marimea M)
  • 250 g hering marinat
  • 1 ceapa rosie
  • 400 g cartofi in coaja
  • 200 g sfecla rosie murata
  • 4 fire patrunjel
  • 4 fire marar
  • 100 g maioneza pentru salata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Morcovii se curata si se fierb in apa clocotita cu sare, aproximativ 8 minute. Ouale se fierb in apa clocotita, aproximativ 10 minute. Intre timp, se clatesc fileurile de hering marinat, se usuca prin tamponare si se taie in bucati potrivite. Ceapa se curata si se taie in felii fine. Morcovii se strecoara, apoi se toarna apa rece deasupra si se lasa sa se raceasca. Ouale se strecoara, apoi se toarna apa rece deasupra, se decojesc si se lasa sa se raceasca. Cartofii se decojesc si se dau prin razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Sfecla se taie in felii subtiri.

Verdeturile se spala, se usuca prin scuturare, se rup frunzulitele de pe tulpini si se toaca. Ouale se taie in sferturi. Pe o farfurie se pun consecutiv cate un strat de cartofi cu maioneza, fileuri de hering marinat, morcovi, ceapa, sfecla rosie si oua, condimentand cu sare si piper. Se presara verdeata peste salata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata shuba salata hering
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014414 (s)