News Flash:

Salata Roquefort cu nuci si pere

14 Mai 2014
1502 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g de branza Roquefort
o salata verde
3 pere
1 avocado
1 1/2 lingurite de zahar
1/4 cana de zahar
1/2 cana de ceapa verde
1/2 cana de nuci pecan
1/3 cana de ulei de masline
1/2 lingurita de sare
3 linguri de otet de vin rosu
1 1/2 lingurite de mustar
1 catel de usturoi
piper negru macinat

Mod de preparare:

Amesteca nucile pecan cu 1/4 cana de zahar intr-o tigaie, la foc mic si lasa-le sa se caramelizeze. Raceste-le pe o bucata de hartie cerata si sparge-le apoi in bucatele mici. Amesteca uleiul, otetul, 1 1/2 lingurita de zahar, mustarul, usturoiul maruntit, sarea si piperul pentru a prepara sosul.

Marunteste salata, curata si taie perele si fructul de avocado, marunteste si branza Roquefort si ceapa verde si amesteca-le intr-un bol cu dressingul si cu nucile caramelizate.
Salata Roquefort cu pere se serveste rece sau la temperatura camerei, alaturi de un pahar de vin Muscat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata roquefort salata pere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1194 viz    0 com
3603 viz    0 com
1252 viz    0 com
1384 viz    0 com
1752 viz    0 com
970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020953 (s)