News Flash:

Salata Raffaello - Un aperitiv rafinat, original si foarte aspectuos

4 Ianuarie 2017
63686 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:
 
 170 gr cascaval
 350 gr piept de pui
 350 gr ciuperci
 5 oua
 150 gr morcov in stil coreean
 1 ceapa medie
cateva picaturi de ulei
 cateva linguri de maioneza de casa
  putina verdeata (patrunjel, marar)
 
 Mod de preparare:
 
 1. Mai intai fierbe carnea, dupa care tai-o in bucatele, dar nu foarte mici.
 2. Caleste ceapa si ciupercile.
 3. Da cascavalul pe razatoare.
 4. Aranjeaza salata in platou, in straturi (carne, ciuperci, morcov, galbenusuri date pe razatoare).
 5. Injumatateste fiecare albus. Decoreaza salata cu albusurile puse cu partile rotunde orientate in sus.
 6. Presara in mijloc verdeata tocata si cascaval dat pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata raffaello
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013132 (s)