News Flash:

Salata proaspata de vara cu pui

9 Mai 2011
2363 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata proaspata de vara cu pui
Ingrediente: 2 piept de pui dezosat si fara piele 1 lingurita pudra de curry nu foarte iute 3 linguri ulei de masline 2 linguri chutney de mango ½ lamaie ½ castravete, taiat sticksuri 50g creson (sau rucola) 2 linguri fulgi de migdale prajiti Preparare: 1. Se marineaza pieptul de pui intr-un amestec din praf de curry si 1 lingura de ulei de masline. Se incinge o tigaie de teflon si se pune la prajit puiul, 5-6 minute pe fiecare parte, pana devine auriu si este bine patruns. Se taie apoi in fasii. 2. Se face un sos din restul de ulei, chutney-ul de mango si zeama de lamaie. Intr-un castron mare, se amesteca acest sos cu sticksurile de castravete, cresonul, feliile de pui si cu trei sferturi din fulgii de migdale. Salata obtinuta se imparte pe doua farfurii, se presara cu restul de fulgi de migdale si se savureaza cu paine cu crusta crocanta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan lamaie aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1653 viz    0 com
1334 viz    0 com
1493 viz    0 com
1403 viz    0 com
1276 viz    0 com
1042 viz    0 com
1293 viz    0 com
1117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013151 (s)