News Flash:

Salata portugheza

25 Iulie 2012
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua fierte tari
3 rosii tari
ulei
mustar
zeama de lamaie

un galbenus de ou fiert
un galbenus de ou crud:
sardine in ulei
patrunjel verde pentru ornat
salata pentru ornat


Mod de preparare:

Rosiile se taie pe orizontala si se curata de miez si seminte cu o lingura. Ouale se taie pe orizonatala si se pune cate o jumatate in rosie. Se asaza o jumate din sardina si se orneaza desupra cu maioneza. Deasupra maionezei se pun cealalta jumate de sardina si frunzele de patrunjel.
Platoul se decoreaza cu salata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua rosii ulei galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019179 (s)