News Flash:

Salata picanta de pui si morcov

2 Mai 2011
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata picanta de pui si morcov
Ingrediente: 4 morcovi mari 1 piept de pui dezosat 5 linguri ulei de masline 1 lingurita curry 1 lingurita chilli 1 lingura de sos de soia 1 lingura de vin alb demi-sec sare piper alb Mod de preparare: Morcovii se pun la fiert timp de 10 minute, pana sunt fierti de jumatate, iar apoi se toaca fasiute foarte subtiri si se pun intr-un castron, alaturi de sare si piper alb. Pieptul de pui se fierbe si apoi se toaca cubulete marunte si se pune peste morcov. Din uleiul de masline, curry, chilli, sosul de soia [i vinul alb se face un sos picant, care se pune peste amestecul din castron. Se da vasul la rece, 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan iahnie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1124 viz    0 com
1535 viz    0 com
1222 viz    0 com
1407 viz    0 com
1270 viz    0 com
1174 viz    0 com
944 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012965 (s)