News Flash:

Salata picanta de pui

9 Mai 2011
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata picanta de pui1
Ingrediente: 4 bucati piept de pui taiat fasii 4 linguri sos picant cateva frunze de busuioc 1 lingura ulei de floarea-soarelui 2 salate mici 1 avocado taiat felii groase 100 g crutoane frecate cu usturoi 50 g ansoa scurse de lichid Pentru vinegreta: 8 linguri maioneza 1/2 lamaie 1 catel usturoi 25 g parmezan razuit marunt Preparare: Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte. Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine. Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Aseaza deasupra carnea rumenita si toarna vinegreta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1285 viz    0 com
931 viz    0 com
1189 viz    0 com
1847 viz    0 com
997 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016850 (s)