News Flash:

Salata picanta cu cartofi dulci si fasole

16 Ianuarie 2013
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr fasole neagra fiarta
500 gr cartofi dulci
50 gr seminte floarea-soarelui decojite
100 ml sos de tomate
30 ml ulei de masline
fulgi de ardei iute
sare
patrunjel
piper

Mod de preparare:

Coace cartofii dulci timp de 45 de minute. Cand s-au racit, curata-i de coaja si taie-i in cuburi. Caleste ceapa in putin ulei de masline. Lasa pe foc pana cand incepe sa se caramelizeze. Intr-un bol amesteca cartofii dulci cu fasolea si ceapa calita.

Intr-un bol amesteca restul de ulei de masline cu sosul de tomate si fulgii de ardei iute. Toarna sosul peste salata si amesteca incet. Salata picanta cu cartofi dulci si fasole se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci seminte floarea-soarelui sare patrunjel piper bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019900 (s)