News Flash:

Salata picanta cu carne de vita

24 Septembrie 2013
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru salata:
doua bucati de muschi de vita (250 g fiecare)
2 morcovi, taiati panglicuta
6 ridichi feliate
200 g rosii cherry, taiate in jumatati
o legatura de menta (doar frunzele, tocate marunt)
o esalota tip "banana", feliata subtire
3 cepe, tocate marunt
1 castravete mare, taiat rondele
2 manunchiuri mici de salata verde, tocate fideluta
sare de mare
piper negru macinat
4 linguri de alune in coaja, pentru decor

Pentru dressing:
1 catel de usturoi, zdrobit
1 chili fara seminte, tocat marunt
doua linguri de zahar de palmier
2-3 linguri sos de peste
sucul de la una-doua lamai

Mod de preparare:

Asezoneaza fripturile cu sare si piper, pe ambele parti, si prajeste-le intr-o tigaie cu putin ulei, timp de 2-3 minute, pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie si toarna peste ele zeama pe care au lasat-o in tigaie.

Prepara dressingul, punand usturoiul si ardeiul iute intr-un mojar, cu putina sare. Zdrobeste-le bine, pana formezi o pasta, apoi adauga zahar, sos de peste si sucul de lamaie si amesteca bine cu o lingura.

Pune legumele tocate sau feliate - morcovii, ridichile, rosiile, menta, ceapa, esalota, castravetele si salata verde - intr-un bol. Adauga 4-6 linguri de dressing si amesteca legumele cu el.

Taie friptura felii groase si prajeste putin alunele cu sare, intr-o tigaie. Asaza salata pe un platou. Deasupra, aranjeaza frumos feliile de friptura, apoi presara alunele.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata picanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013489 (s)