News Flash:

Salata "Perla neagra" pentru Revelion - Vei avea noroc cu carul la anul daca o vei manca!

28 Decembrie 2016
86002 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr carne de vita
100 gr nuci
4 oua fierte tari
cateva masline mai mari, negre
cateva linguri de maioneza de casa
150 gr cascaval

Mod de preparare:

1. Fierbe carnea, apoi tai-o in fasii.
2. Toaca nucile marunt.
3. Da pe razatoare cascavalul si ouale, dar nu le amesteca.

Asamblare:
4. Pune cate un strat din: carne, nuci, 3/4 cascaval ras, oua.
5. Peste fiecare strat pune maioneza.
6. Decoreaza slaata cu cascaval ras si cu masline.

salata revelion salata maioneza salata masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011475 (s)

loading...