News Flash:

Salata Nicoise

13 Aprilie 2011
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Nicoise
Ingrediente pentru 2 portii: 3-4 cartofi micuti 100 g fasole verde (4 linguri) mix de salata (120 - 150g) cateva rosii cherry 100 g somon afumat o bucata castravete (2 castraveti mici) 3 linguri de iaurt zeama de lamaie 1 lingura mustar 1 lingurita sos Worcestershire 1 legatura marar sare, piper Mod de preparare: Spalam bine de tot cartofii pe coaja, sau ii curatam, ii taiem in sferturi, ii asezam intr-o tava, optional ii stropim cu putin ulei, acoperim tava cu folie si ii dam la cuptorul incins la 180 de grade vreo 30 - 40 de minute, pana se rumenesc. Din cand in cand, mai ii intoarcem, iar spre sfarsitul timpului, inlaturam folia de aluminiu. Cat timp cartofii sunt la cuptor, oparim fasolea vreo 3-5 minute in apa cu putina sare, o clatim cu apa rece si o lasam la scurs. Facem un dressing din iaurt: mustar, zeama de lamaie, sosul Worcestershire, mararul tocat fin, sare si piper. Punem intr-un bol mixul de salata, fasolea, cartofii, castravetii taiati betigase, adaugam sosul si amestecam. Asezam pe farfurii, adaugam jumatati de rosii cherry si fasii de somon afumat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1272 viz    0 com
1776 viz    0 com
1331 viz    0 com
1545 viz    0 com
5556 viz    0 com
1539 viz    0 com
3480 viz    0 com
2470 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020033 (s)