News Flash:

Salata multicolora cu conopida

14 Martie 2012
2683 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata multicolora
Ingrediente:

100 g masline verzi
o conopida de marime mijlocie
100 g masline negre
100 g ardei in otet
50 g castraveti in otet
50 g capere
un praf de sare
3 linguri otet de vin rosu
5 linguri ulei de masline extravirgin
 
 Mod de preparare:

Intai de toate rupem buchetele conopida si o fierbem in apa cu putina sare, timp de 8-10 minute. Scurgem de apa si lasam sa se raceasca intr-o strecuratoare pentru paste.
Preparam un sos din sare, otet si ulei. Asezam frumos conopida pe un platou, bucatelele nu prea frumoase, le-am asezat in mijloc si am acoperit cu buchetelele. Taiem rondele castravetii, spalam caperele daca sint conservate in sare, clatim cu apa si maslinele, punem ardeii in otet si stropim cu sosul obtinut.
Salata multicolora pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline verzi conopida masline negre capere sare strecuratoare paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015350 (s)