News Flash:

Salata "Mireasa" - Aerata, hranitoare si delicioasa - Mult mai buna decat salata boeuf

2 Martie 2017
26426 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250-300 gr carne de pui afumata
2-3 cartofi medii, fierti
4 oua fierte
ceapa verde dupa gust
cateva linguri de maioneza
branza topita

Mod de preparare:


1. Marunteste carnea de pui (tai-o in bucatele).
2. Separa albusurile de galbenusuri si da-le separat pe razatoare.
3. Cartofii da-i prin razatoarea mare.
4. Pune ceapa tocata intr-un mix de 1 lingura apa fierbinte si 1 lingura otet.
5. Asamblare: pune un strat de carne si maioneza intr-un platou, apoi ceapa scursa, cartofi si maioneza, galbenusuri, maioneza si branza topita, iar la final albusurile.
6. Inainte de servire baga salata in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata maioneza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015139 (s)